Wat doet het bedrijf?

Wat doet het bedrijf?

Wat doet het bedrijf?

Het bedrijf opereert in de forex-handel, dat is de internationale handel in valuta. Met ruim 5.3 Biljoen dollar is het de grootste markt ter wereld. Het is een markt waar niet alleen overheden, banken en financiële instituten opereren, maar ook miljoenen kleine handelaren. Het is ook een markt die bewezen heeft zelfs in crisistijden winstgevend te zijn. 

Het is een internationaal bedrijf dat geleid wordt door mensen die hun sporen in het bedrijfsleven hebben verdiend. Zij opereren volledig transparant en legaal. Zij werken samen met top mensen uit de financiële wereld, IT en marketing die over jarenlange ervaring beschikken. Het is officieel gelanceerd begin november 2019, maar is al actief vanaf de zomer van 2019. 

Het werkt met eersteklas handelaren en brokers die over alle noodzakelijke licenties beschikken. De brokers werken samen met de volgende regelgevende instanties: FCA, DFSA, FSCA en FSA. Dat maakt dat de activiteiten wereldwijd volledig legaal zijn. Ze opereren ook heel transparant. Via hun website kun je het handelen volgen. 

 

NU INSCHRIJVEN!