Grander

Grander

Grander

De Oostenrijker Johan Grander heeft ontdekt dat (kraan)water zijn energie, zijn heilzame werking en zijn levendigheid weer terug krijgt, als het op een natuurlijke manier kan stromen. Het apparaat dat hij heeft ontwikkeld zorgt ervoor dat de energetische kwaliteit van ons water op peil wordt gebracht: het smaakt zachter, het oplossend vermogen neemt toe en planten groeien er beter van. 110%water koppelt de Grander techniek aan de scheikundige techniek, gericht op de mens en plant. Voor 110%water geldt de wet van het waarnemen, het effect en het resultaat.

Wij leveren verschillende Grander units die gemaakt zijn van hoogwaardig roest vrijstaal van aansluitmaat 3/8'' t/m 4''. De gekozen unit wordt geplaatst in de hoofdwaterleiding waarbij de diameter bepalend is voor de juiste keuze van het type unit.

Eigenschappen

  • Werkt altijd; zowel bij onregelmatig gebruik of na lange tijd van stilstand;
  • Geen elektriciteit benodigd;
  • Geen toevoegingen benodigd;
  • Service- en onderhoudsvrij.

Naast de units voor gewoon drinkwater zijn er ook Grander cilinders en staven om toe te passen op bronnen, reservoirs, waterbekkens, vijvers, bazin en overige waterreservoirs. Tevens zijn er Grander units voor koel en verwarmingssystemen.

Grander       

Grander