Soorten Kangen Water

Soorten Kangen Water

Soorten Kangen Water

Wij maken onderscheid in 5 soorten Kangen Water.

PH

1. Sterk Alkalisch Water pH 11,5

Sterk Alkalisch Water pH 11,5 zorgt voor hygiëne in je dagelijkse leven. Het heeft een sterk vetoplossend vermogen en is toepasbaar in voedselbereiding, voor het verwijderen van pesticiden, om vlekken te verwijderen en om mee schoon te maken en af te wassen zonder gebruik van schadelijke of chemische stoffen. Dit is geen drinkwater.

Bereiding van voedsel: Het verwijdert pesticiden van groeten en fruit.

Schoonmaken: Het reinigt snijplanken en vaatdoeken. Geschikt voor reiniging van olie en vuil, maar ook voor de algemene reiniging in het huis.

Vlekken verwijderen: Het extra kracht en absorbatievermogen van pH 11,5 verwijdert koffie-, olie- en vetvlekken met gemak. het is ook zeer geschikt voor het reinigen van het toilet.

Lichaam: pH 11,5 is hypoallergeen en sterk ontstekingsremmend. Het blijkt effectief bij de behandeling van o.a. psoriasis, artritis, sportblessures, gewrichtspijn, acne, zonnebrand, insectenbeten, zwellingen en infecties.

 

2. Kangen Water pH 8,5 - 9,0 - 9,5

Dit type water is perfect om te drinken, gezond om mee te koken, te tuinieren en zoveel meer!

Drinken: Drink Kangen Water gedurende de hele dag.

Bereiding van voedsel: Maak groenten schoon en verbeter de smaak ervan door te koken in Kangen Water.

Koffie en thee: De koffie en thee krijgen een prachtige kleur, smaak en aroma als het is bereid met Kangen Water

Soepen en stoofschotels: Kangen Water trekt het aroma uit de ingrediënten, zodat ze mals en sappig smaken. Daarom heeft het eten niet zoveel kruiden nodig en overtollig zout kan worden vermeden.

Planten: Kangen Water stimuleert de groei en de uitstraling van de platen en verbetert de ontwikkeling van de kiemplant.

 

3. Neutraal Water pH 7,0

Neutraal water is wel gefilterd maar niet micro geclusterd en niet geïoniseerd. Het is heerlijk drinkwater dat geschikt is voor de bereiding van babyvoeding en voor het innemen van medicijnen.

 

4. Beauty Water pH 5,5 - 6,0

Dit licht zure waer, oftewel Beauty Water, wordt gekenmerkt door haar dstringerende effecten (samentrekken van de huid) en is dus heel erg gezond voor het hydrateren van je huis. Het is heel goed voor de gevoelige of probleemheid, zoals psoriasis, huiduitslag, eczeem of een droge huid. Het is geweldig te gebruiken voor lichte reinigingen, hygiëne en schoonheidsverzoring, voor de gezondheid van je huisdier en zelfs om bevroren voedsel de volle smaak te laten behouden! Dit is geen drinkwater.

Gezichtsreiniging: De adstrigerende eigenschappen van Beauty Water zijn effectief ind e versteviging van je huid. Dep met Beauty Water de huid en laat het drogen. Dit water is ook uitstekend als een toner en voor het gebruik na het scheren.

Haarverzorging: Gebruik dit water na het wassen van je haar in plaats van een conditioner. Het vermindert klitten en brengt een stralende glans op je haar. Doe Beauty Water in een spayfles en spray je haar en je gezicht ermee als je onderweg bent.

Dierverzorging: Spray je huisdier in met dit water en borstel daarna de vacht voor een zacht en glanzend resultaat.

Schoonmaken: Verwijder vuil van hardhouten vloeren, keramische regels, etc. zonder kleverige resten achter te laten.

Diepvries voedsel: Spray voedingsmiddelen bij het invreizen in met licht zuur water, zodat het voedsel (ook vis en garnalen) na het ontdooien niet z'n smaak verliest.

 

5. Sterk Zuur Water pH 2,5

Dit water heeft de eigenschap om sterk te ontsmetten. Gebruik het Sterk Zuur Water om je keukengerei, snijplanken en werkbladen mee schoon te maken en vrij te houden van bacteriën. Je kunt ook je handen desinfecteren met pH 2,5. Dit water kan ook worden gebruikt voor commerciële reinigingen. Dit is geen drinkwater.

Schoonmaken en desinfecteren: Desinfecteer er messen, snijplanken en vaatdoeken mee. Met dit Sterk Zuur Water reinig  en desinfecteer je grondig je badkamer, je keuken of zelfs je hele huis.

Hygiëne: Desinfecteer je handen, je tandenborstel of gebruik als mondspoeling. 

Commerciële schoonmaak: Schoonheidssalons, kapsalons, scholen, crèches, restaurants, kantoren, dierenwinkels, verpleeghuizen en ook andere bedrijven en instellingen profiteren optimaal van Sterk Zuur Water.

Lichaam: Gebruik de antibacteriële pH 2,5 water voor verschillende huidklachten: schimmels, (open) wonden, zweren, doorligwonden, gangreen (koudvuur), wratten, acne, voetschimmel, psoriasis, candida. Het werkt ook als keelspray tegen keelpijn, parodontitis, aften en als mondspoeling na het tandenpoetsen.

 

 

Soorten Kangen Water