Antioxidanten

Antioxidanten

Antioxidanten

In groenten en fruit zijn antioxidanten aanwezig. Evenals in dranken zoals groene thee en alkalisch geioniseerd water.

De kracht van een antioxidant wordt uitgedrukt in ORP waarde: het Oxidatie Reductie Potentieel gemeten in millivolt (mV) Dit is het vermogen van een stof om oxidatie in het lichaam te verminderen. Een positieve (+) ORP geeft de aanwezigheid aan van vrije radicalen die elektronen 'stelen'. Oxidatie = versnelde veroudering van het lichaam. Een negatieve (-) ORP geeft de aanwezigheid aan van extra elektronen, die fungeren als antioxidanten. Antioxidatie =vertraagde veroudering van het lichaam.

Het verschil tussen Kangen Water en andere soorten water is meetbaar. Kangen Water heeft een zeer negatieve ORP, wat duidt op zijn groot antioxidant vermogen (-ORP).

De biologische beschikbaar van antioxidanten in Kangen Water is heel groot. De extra aanwezige elektronen in Kangen Water zijn direct beschikbaar voor de neutralisatie van vrije radicalen waardoor het verouderingsproces sterk wordt vertraagd. Het is bijna onmogelijk om dagelijks dezelfde hoeveelheid antioxidanten binnen te krijgen door het eten van groenten en fruit als door het drinken van Kangen Water.

Antioxidant

Antioxidanten