Bijeenkomst fysische vasculaire therapie

Bijeenkomst fysische vasculaire therapie

Bijeenkomst fysische vasculaire therapie

  • Dinsdag 10 september om 20.00 uur. Muller & Co, Kerksingel 9 in Berkel en Roderijs (kosten € 12,50 incl twee consumpties)

Chronische klachten bedreigen onze kwaliteit van leven. Diabetes, hart- en vaatziekten, mentale overbelasting, moe zijn en voordurend last hebben van spieren en gewrichten zijn er een paar voorbeelden van. Fysische vasculaire therapie is een medisch gecertificeerde, effectieve aanvullende therapie. Ingezet in vele medische praktijken, klinieken en de topsport. Wetenschappelijk onderbouwd, bewezen effectief en gewoon toepasbaar bij u thuis. 

Tijdens de informatie bijeenkomst wordt er uitgelegd hoe de doorbloeding werkt, hoe fysische vasculaire therapie die beinvloed en met welke toepassing en gemak u kunt werken aan preventie, het verminderen van klachten en het verbeteren van uw gezondheid en vitaliteit.

Graag vooraf aanmelden bij bianca@gezondgroep.nl