MensGezond

MensGezond

MensGezond

Wij zijn een onafhankelijke distributeur van Sunrider. Sinds 1982 heeft Sunrider mensen van over heel de wereld geholpen om hun levenswijze en welzijn te verbeteren. Kwaliteit en veiligheid staan bovenaan de prioriteitenlijst. Sunrider onderzoekt, ontwikkelt en vervaardigt meer dan 400 producten in hypermoderne bedrijven.


Al meer dan 30 jaar is Sunrider vooruitstrevend op het gebied van het gebruik van plantextracten die ons lichaam voeden en reinigen. Sunrider beschikt over een breed scala aan gezonde producten, zoals: op kruiden gebaseerde voedingsmiddelen en dranken, voedingssupplementen, producten ter ondersteuning van sport en gewichtsbeheersing, producten op het gebied van huid-, lichaams- en mondverzorging en vele andere gebruikstoepassingen.

 

Alle producten zijn gebaseerd op regeneratie (=herstel)

1.Voeding + Reiniging = Balans

Het Chinese concept van 'yin'en 'yang' is het fundamentele principe van het leven. Het betekent zoveel als inademen en uitademen, slapen en wakker zijn, opkomen en afnemen. De filosofie van Sunrider om te komen tot een optimale gezondheid is het behouden van een even-wichtige balans tussen de genoemde 'yin'en 'yang'. Sunrider producten voeden (=yin) en reinigen (=yang) het lichaam, waardoor die balans wordt bereikt.

2.Voedingsstoffen, geen chemische stoffen

Ons lichaam is gemaakt om 'voedingsstoffen' als voedsel op te nemen en geen 'chemische en/of kunstmatige' stoffen. 

3.Variatie/afwisseling

Een perfect ingrediënt bestaat niet. Daarom is afwisseling noodzakelijk om te komen tot een gezond, uitgebalanceerd lichaam.

4.Samenstelling en sterkteverhouding

Omdat geen enkel ingrediënt perfect is, kan een sterker kenmerk van het ene, het zwakkere kenmerk van een ander bestanddeel 'camoufleren'. Sunrider maakt van dat gegeven gebruik. Om deze preparaten te fabriceren, ontwikkelde Sunrider een gepatenteerd fabricageproces dat de meest voordelige bestanddelen naar boven haalt en versterkt, terwijl tegelijkertijd de minder nuttige bestanddelen worden afgezwakt.

 


Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, wij leggen u graag de mogelijkheden van Sunrider uit.