Sunrider

Sunrider

Sunrider

MensGezond werkt onder meer samen met Sunrider producten.

Het bedrijf Sunrider:

Sunrider is in 1982 opgericht door drs. Tei Fu en Oi-Lin Chen. Dr. Tei Fu Chen is kruidendeskundige en farmaceut, Dr. Oi-Lin is een zeer gewaardeerde westerse arts. Sunrider heeft meer dan 400 producten gebaseerd op de Filosofie van Regeneratie en opereert in 42+ landen wereldwijd.

Wat is de Filosofie van Regeneratie?

In het oude China heeft het gebruik van kruiden altijd een centrale plaats ingenomen wanneer het gaat om de gezondheid en de preventie van ziekten. Artsen spelen daarbij een belangrijke rol, op hen rustte de plicht de mens gezond te houden en wanneer ze daarin niet slaagden werd hen dat aangerekend en kregen ze geen vergoeding.

Dr. Chen is een beroemd deskundige op het gebied van kruiden en de oprichter van Sunrider International. Aan de toepassing van zijn inzichten liggen duizenden jaren van onderzoek ten grondslag. Daarbij is aangetoond dat, wanneer aan het lichaam de juiste combinatie van volwaardige voeding wordt gegeven, het de mogelijkheid heeft door voortdurende regeneratie, zichzelf in balans te brengen en te houden.

Door deze onderzoeken werd tevens ontdekt welke soorten voedsel het meest heilzaam zijn voor het lichaam en de processen die zich erin afspelen.

U kunt zich op verschillende manieren bij ons de producten bestellen van Sunrider:

Sunrider