Voor bedrijven

Voor bedrijven

Voor bedrijven

Steeds meer organisaties en bedrijven willen voor hun medewerkers en bezoekers gezondere alternatieven dan de gebruikelijke koffie of thee, die meestal bestaan uit simpele basiskruiden in een theezakje met weinig voedingswaarde.

Calli thee is een heerlijke kruidendrank. Ze bevat een sterk geconcentreerde mix van groene thee en kruiden – die nog alle vitamines en enzymen van de plant bevatten -  met een voedende en reinigende werking. Deze thee is warm én koud lekker en doet ook nog wat met het lichaam..

  • Hydrateert en zuivert het lichaam met natuurlijk verkregen antioxidanten
  • Revitaliseert met voedzame kruiden zonder de snelle rush van suiker of cafeïne, werkt versterkend op het immuunsysteem
  • Werkt alkaliserend en cholesterol verlagend en heeft een extra voedende werking op de lever

Van 1 zakje Calli thee van 2,5 gram kruiden maak je ongeveer 5 liter thee. Het theezakje hang je in water van ten hoogste 80 graden, om de kracht van de kruiden te bewaren c.q. ten volle te benutten

CALLI TESTEN? Wij bieden bedrijven een testperiode aan van 2 weken voor € 50,- (excl.BTW). Dat is  inclusief thee, zoetstof en de thermoskan (met thermostaat). Na deze periode evalueren we de bevindingen en is aanschaf mogelijk van een nieuwe thermoskan en thee. 

Calli

CALLI

Calli®  is gemaakt van een gepatenteerde mix van groene thee en kruidenextracten. Het ondersteunt de natuurlijke reinigingsprocessen van het lichaam, verfrist en hydrateert het lichaam met een heerlijke mix van voedzame kruiden en antioxidanten. De smaken zijn Calli naturel, mint en kaneel. Alle smaken bevatten cameliablad, perillablad, morischorsextract, alismawortel-extract, imperaatwortel.

Meest waargenomen effecten:

  • Verbeterde concentratie, groter uithoudingsvermogen
  • Verminderde vetzucht door effectievere vertering van vetten
  • Positief effect op huid en longen, minder behoefte aan koffie en suiker

calli

 

SUNNYDEW

Calli en SunnyDew versterken elkaar. Sunnydew wordt gewonnen uit de Stevia plant en de chrysantbloem. Stevia is een van de zoetste kruiden zonder calorieën, 1 a 2 druppeltjes per glas thee is voldoende.

Voordelen:

  • Puur natuurlijke smaakversterker, zonder calorieën, zonder chemicaliën
  • Natuurlijk zoet, geen vervelende nasmaak zoals bij veel andere stevia producten
  • Positief voor gezondere huid en tandvlees, stevia helpt tegen schimmels in darmenSunnydew

 

SUNRIDER kruidenthee en supplementen helpen je gezond te blijven in plaats van te wachten totdat je fysieke klachten krijgt. Het houdt rekening met de manier waarop de (orgaan)systemen van het lichaam afzonderlijk en samen functioneren.