Advies

Advies

Advies

Adviesbureau voor natuurlijker telen

Uw adviseur adviseert en begeleidt gebruikers van het concept 'natuurlijker telen', vertaald in het GrondGezond-systeem. Het primaire doel is een gezond en kwalitatief hoogstaand eindproduct te verkrijgen en zo een structureel beter resultaat te realiseren.

GrondGezond is een innovatief kennisbedrijf op het gebied van het in beeld brengen van bodemleven. Vragen die daarbij horen zijn o.a.:

  • Hoe belangrijk is bodemleven voor een vitaal gewas?
  • Wat is bodemleven?
  • Hoe kan ik het gebruiken?

In 2003 heeft Arno Duijvesteijn zijn visie op een gezond en kwalitatief hoogstaand eindproduct in bloemen, planten en gewassen concreet vorm gegeven door de oprichting van het adviesbureau natuurlijker telen. Met de oprichting van GrondGezond is destijds de eerste stap gezet van de 'natuurlijkere teeltmethode', dat later het GrondGezond-systeem is genoemd.

GrondGezond kenmerkt zich door professionaliteit, oprechtheid en transparantie. GrondGezond ziet de professionaliteit en oprechtheid van haar adviseurs als een primaire vereiste voor kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Deze kenmerken fungeren niet zozeer als onderscheidend vermogen maar wel als basis voor het slagen van het GrondGezond-systeem.

GrondGezond heeft als derde kenmerk de transparantie van haar adviseurs over het GrondGezond-systeem. Deze transparantie wordt verkregen door alle ontwikkelingen in de teelt zowel technisch, analytisch als visueel te verwerken in het door GrondGezond ontwikkelde monitoringsprogramma. De gebruiker ziet met het monitoringsprogramma precies welke veranderingen er in de teelt plaats vinden. De adviseur maakt vervolgens gebruik van zijn specialistische kennis en het monitoringsprogramma om de gebruiker te adviseren en te begeleiden in het GrondGezond-systeem van de GezondGroep.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden over het advies en het GrondGezond-systeem van de GezondGroep? Neem dan gerust contact met ons op.