Kangen Water

Kangen Water

Kangen Water

'Kangen'betekent in het Japans 'terug naar de bron' zoals de natuur het bedoelt heeft. Het gaat over water in zijn puurste en heilzaamste vorm.

Door het drinken van Kangen Water wordt de opname van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen vergroot. Tevens wordt de verzuring van onze vellen tegengegaan. Daardoor verbetert de kwaliteit van ons leven en wordt het verouderingsproces vertraagd.

De unieke eigenschappen van Kangen Water:

  • Antioxiderend
  • Micro geclusterd 
  • Alkalisch

Het Kangen Water wordt gemaakt door het ionisatie apparaat van Enagic®, dat heel eenvouding wordt aangesloten op de kraan. Kraanwater gaat eerst door een actief koolstoffilter, waarbij het filter onzuiverheden, zware metalen en eventuele pesticiden en hormonen uit het water filtert. Belangrijke mineralen, die ons lichaam nodig heeft, zoals magnesium, calcium, natrium en kalium worden niet gefilterd en blijven aanwezig in het water.

Na de filtering stroomt het water over zeven met platina gecoate titanium platen. Deze ionisatiefplaten zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze het label 'Medical Grade'hebben gekregen. Het ionisatieproces zorgt ervoor dat het water in zuur en alkalisch water wordt gescheiden. Het alkalische water heeft sterke antioxidatie eigenschappen en is na de ionisatie micro geclusterd.

Het Enagic Kangen Water apparaat heeft diverse kwaliteitscertificaten:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • Gold Seal Certification van de Water Quality Association.

De apparaten hebben een levensduur van 20 jaar en langer!!

Kangen Water