Het ontstaan van geioniseerd water

Het ontstaan van geioniseerd water

Het ontstaan van geioniseerd water

'Kangen' betekent in het Japans 'terug naar de bron' zoals de natuur het bedoeld heeft. Het gaat over water in zijn puurste en heilzaamste vorm.

Over de hele wereld bestaan er 'geneeskrachtige waterbronnen' op unieke locaties, zoals in Dehli (India), Lourdes (Frankrijk), Nordenau (Duitsland), Tlacote (Mexico). Op deze plaatsen leven mensen niet alleen langer, maar ze leiden ook een gezonder leven.

In de vorige eeuw bestuurdeerden Dr. Coanda en Dr. Flanagan de Hunza bevolking in het Himalayagebergte. Deze bevolking heeft een levensverwachting van meer dan 100 jaar en leven in goede gezondheid. Zij hebben vrijwel geen kanker, degeneratieve ziektes, cariës. Ze blijven tot hoge leeftijd erg sterk. Uit onderzoek kwam naar voren dat het lokale water een unieke structuur en samenstelling heeft en dat dit water voor een groot gedeelte verantwoordelijk is voor hun gezonde leven. De drie belangrijkste gezonde eigenschappen van hun gletsjerwater zijn:

  • Antioxiderend (-ORP)
  • Microgeclusterd
  • Alkalisch

Micro

 

 Wetenschappers zijn erin geslaagd om water te produceren door middel van ionisatie met dezelfde eigenschappen als het gletsjerwater van de Hunza's. Het is namelijk onmogelijk om iedereen te voorzien van het gezonde gletsjerwater.

Dit geioniseerde water noemen we Kangen water. Door het drinken van Kangen Water wordt de opname van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen vergroot. Het zal de verzuring van onze cellen tegengaan, waardoor de kwaliteit van ons leven wordt verbeterd en het verouderingsproces wordt vertraagd.